Het Maerlant Collective

Events by this organizer

Mei

2024Vrij31mei18:00Vrij22:00Open mic18:00 - 22:00

Event informatie

Het Maerlant Collective organiseert een open mic. Tijdens deze avond krijgt jong talent uit de omgeving Voorne aan Zee de kans om hun muzikaal talent te laten zien aan een publiek.Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom in het prachtige openlucht theater van De Brielsche Aap. Vanaf 19.00 uur starten de optredens. Tussen de optredens door zijn er gastoptredens van Dj’s en natuurlijk kun je genieten van een lekker drankje.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met de gemeente Voorne aan Zee, ondersteuning van het Brielsch Collectief en natuurlijk de Brielsche Aap.

Aanmelden als deelnemer

Ben jij 16 jaar of ouder? Stuur dan voor 14 mei een video, waarin je jouw talent laat zien naar info@maerlantcollective.nl

Vermeld hier ook je naam, woonplaats, leeftijd en een klein verhaaltje over jezelf. Alle soorten muziek en instrumenten zijn welkom. Het podium is voorzien van bas- en gitaarversterkers en 3 microfoons.Maak het zo bont als je wilt en wij beoordelen of jij/jullie klaar zijn voor deze muzikale open mic! Let op: er zijn een beperkt aantal plekken, dus wees op tijd met aanmelden!

*We kijken niet naar de beeldkwaliteit, maar luisteren naar wat je kunt. We bevestigen je aanmelding zo snel mogelijk.

Tijd

(Vrijdag) 18:00 - 22:00

Locatie

De Brielsche Aap

Kaaisingel 2 3231 KB Brielle