Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muzikale Benefietavond Ik Blijf Hier

oktober 15@19:30 - 23:00

€1,00

MUZIKALE BENEFIET AVOND

Op 9 september 2022: precies twee jaar na de gitzwarte dag voor Maas en zijn familie organiseert Stichting Maas in samenwerking met Stichting Brielsch Collectief de tweede editie van onze magische muzikale benefietavond ‘Ik Blijf Hier’ bij de Brielsche Aap. Samen vieren we het leven in de wetenschap dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is en dat we daar elke dag dankbaar voor zijn. Daarom zetten wij ons in om de droom van Maas te realiseren; ‘Het vinden van een Magisch Medicijn voor kinderen met kanker‘. Deze avond zal muzikaal ondersteund worden door vrienden van Maas. Randall De Randamie (O-Dog) brengt samen met talenten van Brielsch Collectief onder andere het lied “Ik Blijf Hier” ten gehore. Een lied dat ons sinds de eerste ontmoeting tussen Maas en het Brielsch Collectief in het Arsenaal in Brielle diep raakt: onze lieve & sterke Maas Blijft Hier!

9 september 2020 staat onze wereld stil wanneer ons verteld wordt dat Maas kanker heeft. Een traject met zware chemobehandelingen volgt. Een hele heftige en intense tijd. De enorme veerkracht van Maas trekt ons erdoorheen. Ook de zorg in het Prinses Máxima Centrum is fantastisch. Van september tot en met november krijgt Maas in totaal 5 weken chemobehandelingen. Eind november 2020 krijgen wij te horen dat de behandeling is aangeslagen: er zijn geen tumoren meer zichtbaar! Met Stichting Maas zetten we in op een mega doorbraak in het onderzoek naar kinderkanker in 2032. Niet zonder reden; Dat is het jaar dat Maas 18 wordt. Het zou het beste cadeau voor zijn achttiende verjaardag zijn.

Eventinformatie:

20u-23u: Geniet van de muzikale benefietavond die dansend afgesloten wordt met een dj voor het symbolische bedrag van € 1,00- pp., excl. drankjes. Tevens zijn er deze avond ook lootjes te koop voor de loterij met mooie (lokale) prijzen, waaronder kaartjes voor een Typhoon concert en kun je bieden op een sessie in een Formule1 Simulator. Uiteraard is er ook ruimte voor een vrijwillige bijdrage via onze QR-codes.

We hopen je daar te zien!

Magische groet van Maas en zijn SUPER team 🙂

Wil je nu al doneren? Scan dan de QR

Gegevens

Datum:
oktober 15
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
€1,00
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Maas

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ik blijf hier standaard ticket
1,00
54 beschikbaar